We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Delta

by RIU

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR  or more

     

1.
Cecília 04:12
2.
Una cançoneta us vull cantar jo d'una minyoneta que és del Rosselló. Ai amor primera, ai amor molt bo, t'emportes la palma de tot Rosselló. Ella cuina i pasta, fa bugada i tot, i a cada comesa fa un sospir o dos Ai amor primera... La mare l'escolta detràs del balcó, que en sospires filla que en sospireu vos. Ai amor primera ... Bé ho sabeu prou mare bé ho sabeu prou vos, que me n'he casada amb un malairós. Ai amor primera... No em té cap respecte i es creu superior, em vol de criada i no per amor. Ai amor primera... Ai doncs filla meva no en sospiris més , pren la iniciativa i deixa'l al femer. Que l'amor de veres, mereixes trobar i els malairosos sols han de quedar.
3.
Cassà 03:47
4.
5.
Pastorets 05:51
6.
Jotes 03:57
7.
Glòria, catalans, cantem, cantem amb l'ànima! Un crit i una sola veu: visca la pàtria! La nostra terra és redimida. El gran moment és arribat. Fora els ultratges. Lluny la mentida. Ningú ens prendrà la nostra llibertat! Joia que ha inflamat el cel, falç i ginesta. Voli sobre el front d'estel de la senyera! Tenim les venes per estimar-la i en la tempesta del combat, tenim els braços per defensar-la. Ningú ens prendrà la llibertat!
8.
9.
A l'horta del meu pare un taronger n'hi ha, n'és carregat d'aronges i altra fruita n'hi ha. Pregunto en el meu pare per quan les collirà, me'n torna de contesta quan la suor hi serà. Que de verd n'era verd la fulla d'olivera, verd n'era verd, la flor del julivert. Que de verd n'era verd la fulla d'olivera, verd n'era verd, la flor del julivert. Suor n'és arribada jo que m'hi vaig anant, pujo de branca en branca i al cim vaig arribant. Mentre les en collia un jove va passar, em diries hortelana si em voleu llogar hortalà. Que de verd n'era verd la fulla d'olivera ... Em diries hortelana si em voleu llogar hortalà, tot pagès que no sembra mossos no en pot llogar. Em voleu dar una aronja si me la podeu dar, Us en daré més d'una, tantes com n'hi haurà. Que de verd n'era verd la fulla d'olivera ... I mentre els hi donava arrenca a sospirar, que en sospireu bon jove?, que n'haig de sospirar? Sospiro l'amor vostre si me l'en voleu dar, demaneu-la a mon pare i en el meu germà. Que de verd n'era verd la fulla d'olivera ...
10.
Trempera 04:41
11.
12.
La valenta 04:15

about

Totes les melodies són populars i tradicionals dels Països Catalans. Excepte 1-Per na Cecilia d'Antoni Genovart i Ensurt en cinc d' Arnau Barrios; 3-Ànimes Bessones de Gerard Termes; 6- Jota Menor Antoni Genovart;7- El cant del Poble: música d'Amadeu Vives i lletra de Josep Maria de Segarra; 8-Bolero de Santa Maria de Pep Toni Rubio, 12- La Valenta de Ciscu Cardona.

RIU som: Arnau Barrios: violí, Iu Boixader: contrabaix, Ciscu Cardona: guitarres i veu, Rubén Fajardo: bouzuki, Ricard Ros: whistles, uilleann pipe i sac, Pau Vinyoles: diatònic.

credits

released April 27, 2018

Gravat i mesclat a So.Cat per Pau Vinyoles i RIU durant el mes de març i abril de 2018. Masteritzat per Ferran Conangla. Disseny de Berta Ros i fotografies d' Irene Gonzalez i Maria João Pereira.

license

tags

about

RIU Barcelona, Spain

RIU- POPULAR MUSIC FROM THE CATALAN COUNTRIES

According to Heraclitus everything flows, nothing stands still,“No man ever steps in the same river twice, since everything is subject to a constant change, for it's not the same river and he's not the same man”
RIU loves to feel the folk music and the tradition as a river in constant flow.

Our fourth album called Delta is made up of 12 pieces. Enjoy
... more

contact / help

Contact RIU

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like RIU, you may also like: